måndag 26 september 2016

Ekologiska nappflaskor

Lifefactory, Klean Kanteen och Pura är företag som erbjuder ekologiska och miljövänliga alternativ till plastnappflaskor.
 
 
 
Nappflaskan från Lifefactory är inte bara snyggare än en vanlig nappflaska, den är hållbar, greppvänlig och helt giftfri. Glasflaskan är tillverkad i borosilikatglas som är mycket hållbart och värmetåligt. Silikonhöljet är tillverkat i medicinsk silikon och finns i många fina färger. Höljet gör flaskan greppvänlig och fungerar även som ett extra stötskydd.
 
Finns bland annat att köpa hos Littleeco och Laplandecostore, och en 250 ml-flaska kostar ca 249 kr.
 
 
Klean Kanteen nappflaska tillverkas i livsmedelssäkert rostfritt stål. Flaskan är helt fri från alla gifter som BPA, ftalater och bly, som vanliga nappflaskor i plast kan komma att avge. Timglasformen är gjord för små händer, och den breda öppningen gör det lätt att se hur mycket som finns kvar i flaskan. Det gör den också lätt att rengöra, fylla på och tömma.
 
Finns bland annat att köpa hos Littleeco och en 267-ml flaska kostar 239 kr.
 

Pura nappflaska i rostfritt stål är 100% plastfri och helt fri från BPA, ftalater, bly, och andra tungmetaller. Nappflaskan går lätt att konvertera till en pipmugg genom att köpa till en drickpip.
 
Finns bland annat att köpa hos Laplandecostore och kostar ca 185 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar